top of page
elikokolbin

Vaatame tagasi möödunud 2019 aastale

On aeg vaadata tagasi möödunud aastale. Meie jaoks jääb 2019 tormilise aastana meelde. Mitte nii väga tormide poolest, vaid arengu ja suure töömahu tõttu. Siinkohal teemegi kiire ülevaate ja jagame tiitleid:


Aasta 2019 investeering

Sel aastal laiendasime pakutavate teenuste hulka: lisandus aiapostiaukude puurimine ja kändude freesimine. Samuti soetasime oma minilaadurile okste kokkuveoks ja väiksemate kändude juurimiseks suurepärase abimehe, haarats-juurija.


Aasta 2019 turundustegu

2019 aastal saime täiesti uue logo, lausa logoraamatu. Selle suure töö tegi meile ära Erle Martin, kes on suurepärane graafiline disainer. Tänu temale oleme saanud tellida uhked firmariided, masinate ja seadmete kleebised, plakatid ja oleme saanud täiendada ka oma kodulehte ning Facebooki kontot. Suur tänu Sulle, Erle!




Aasta 2019 kõige keerulisem objekt

Selle aasta kõige keerulisemaks objektiks on Põltsamaal Lossi tänava rekonstrueerimine, mille käigus pidime eemaldama kokku lausa 6 ohtlikku suurt pargipuud. Töö maht oli suur ja keeruliseks muutis olukorra veel see, et liiklus oli osaliselt avatud ning puude võradest läksid läbi sidekaablid.


Aasta 2019 kõige meeldejäävam objekt

Kõige meeldejäävamaks objektiks on sel aastal kindlasti ühe erakliendi aed. Eemaldasime sealt paar puud, kuid eriliseks muutis selle päeva hoopis sealne aiadekoratsioon, milleks oli teksapükstesse rajatud lillepotid.


Aasta 2019 üllatus

Selle aasta üllatuseks on kindlasti Kamari järve ääres oleva puu eemaldamine, kuna sealse puu seest leidsime metalltoru. Aja jooksul oli puu selle ümber kasvanud ja seetõttu tegi meie jaoks puu eemaldamise eriti keeruliseks.


Aasta 2019 kõige erilisem objekt

Selleks on vaieldamatult Põltsamaa, Ringtee parkla kõrvale loodud ainulaadne kuju. Meie eemaldasime kuivanud ja juba ohtlikuks muutunud puu. Allesjäänud tüvest lõigati välja imeline aedniku kuju, mida on võimalik ka praegu külastada.


KOKKUVÕTTES oli aasta 2019 igati positiivne meie jaoks ja loodame tulevalt aastalt 2020 samasugust tempokat jätku.


Soovime kõigile toredat ja teguderohket uut aastat!

Palmipuu meeskond

95 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page