top of page
  • elikokolbin

Palju maksab ohtlike puude langetamine?

Updated: Oct 9, 2020

Selgitame, kui palju maksab ohtliku puu langetus Palmipuu OÜ's ja anname ka ülevaate, kuidas hind kujuneb.


Paljud kliendid helistavad meile ja pärast lühikest olukorra kirjeldust, soovivad kohe ohtliku puu langetuse hinda teada.

Paraku on nii, et telefoni teel saadud info erineb tavaliselt üsnagi palju tegelikust olukorrast. Seega oleme siiani püüdnud iga kord selgitada, et telefoni teel, puud nägemata, ei saa konkreetset teenuse hinda öelda.


Peame ikkagi 🌳puu(d)🌳 üle vaatama ja hindama: ➡️ töö teostatavust, ➡️ langetusvõimalusi, ➡️ objektile juurdepääsetavust, ➡️ vaatama üle hoonete ja elektriliinide läheduse ning ➡️ arutama kliendiga koha peal läbi, millises ulatuses ta soovib töid tellida (kas ainult langetus, või ka kokkuvedu, kändude freesimine või hoopis „puhas plats“ ehk langetus koos materjali äraveoga).

Kõik need nüansid selguvad tavaliselt kliendiga näost-näkku vesteldes, kui on selgitatud valikuvõimalusi.

Meie teostame töid vastavalt kliendi soovile ja nendest soovidest lähtuvalt kujuneb ka teenuse hind. Esmane objektiga tutvumine ja hinnapakkumise koostamine on alati TASUTA!

Et teha asju veelgi lihtsamaks, oleme loonud erinevad PAKETID, mille vahel saab klient valida ehk millises ulatuses teenust soovib tellida. Vaata täpsemalt!

1,032 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page